Отборите на Барселона и Гранада завършиха 1:1 в мач от

...
Отборите на Барселона и Гранада завършиха 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Барселона сътвори нова голяма издънка

Отборите на Барселона и Гранада приключиха 1:1 в мач от петия кръг на испанската Ла Лига. Гостите поведоха във втората минута посредством Домингош Дуарте, а в 90-ата минута Роналд Араухо избави " каталунците " и донесе точката на отбора.

По-малко от 90 секунди бяха нужни на гостите да открият резултата. Домингош Дуарте се озова на вярното място, с цел да засече подаване и да го насочи в празната врата с глава от близко. Секунди по-късно домакините имаха искания за дузпа, които останаха неуважени от основния съдия.

В самия завършек на първата част Мончу овладя отскочила топка и опита изстрел от приблизително разстояние, само че Марк-Андре тер Щеген се намеси решително и опази вратата си от нов гол.

Секунди по-късно трябваше да се намесва и стражът на Гранада, откакто Роналд Араухо надскочи своя надзирател и с глава насочи топката към вратата на Луиш Максимиано, който също отрази.

В 56-ата минута още веднъж Араухо беше в центъра на събитията, откакто доближи до съвършено центриране, само че топктата прелетя настрана от вратата на Гранада.

Десетина минути преди края Барселона се засилва. Люк де Йонг засече центриране от корнер и отигра с глава, само че топката отлетя високо над напречната греда.

В последната минута на мача Роналд Араухо най-сетне вкара топката в мрежата на Гранада и избави каталунците от нова загуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР