Отборите на Аякс и Бенфика се изправят един срещу друг

...
Отборите на Аякс и Бенфика се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Сблъсък, зареден с много история - Аякс срещу Бенфика в спор за място сред най-добрите осем

Отборите на Аякс и Бенфика се изправят един против различен в осминафинал-реванш от програмата на Шампионската лига. Първата среща в Португалия приключи при резултат 2:2, което прави непредвидим изходът на битката сред два от класическите европейски колоса. Все отново за лек любимец се считат нидерландците, които през тази акция впечатляват с офанзивната си мощност както на домашната сцена, по този начин и в " шампионата на богатите.

Ерик загар Хаг се надява Себастиан Алер да продължи да бележи с лекотата, с която го прави през целия сезон. Националът на Кот д " Ивоар вкара и на " Луж ", въпреки че тогава си заби и автогол. Антони, Стивън Бергхаус и Душан Тадич са другите офанзивни оръжия на Аякс, а в средата на терена ще играят Райън Гравенберх и Дейви Клаасен. До последно под въпрос ще е Едсон Алварес.
 Манчестър Юнайтед приема Атлетико (Мадрид) в осминафинал-реванш от Шампионската лига
Манчестър Юнайтед и Атлетико (Мадрид) ще разчистват сметките между тях на " Олд Трафорд "

Залогът е място на четвъртфиналите в Шампионската лига

Бенфика е отвън борбата за купата в Лига Португал. Поредната неверна стъпка пристигна при семейството на Визела - 1:1. В този дуел тимът на Николас Верисимо игра повече от 80 минути с човек по-малко след аления картон на Адел Таарабт. Бенфика рядко опазва вратата си суха през сезона, а против Аякс това ще е още по-трудно.

Португалският гранд не е прескачал осминафиналите в Шампионската лига от 2016 година. Друг факт също е стеснителен - тимът има единствено една победа в последните си 14 гостувания в шампионата. Харис Сеферович и контузен и офанзивата ще води Дарвин Нунес.

Главен арбитър на завладяващия конфликт е Карлос Дел Серо Гранде от Испания.

Гледайте дуела довечера от 22:00 часа в ефира на MAX Sport 4.
 Бенфика и Аякс приключиха 2:2 в Шампионска лига
Голово шоу: Бенфика и Аякс оставиха необятно отворени вратите пред себе си

Всичко ще се взема решение в Амстердам
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР