Отборите на Атлетик Билбао и Валенсия направиха 1:1 в мач

...
Отборите на Атлетик Билбао и Валенсия направиха 1:1 в мач
Коментари Харесай

Атлетик Билбао и Валенсия си размениха по гол

Отборите на Атлетик Билбао и Валенсия направиха 1:1 в мач от междинния 26-и кръг на Ла Лига. Жофри Кондогбия откри резултата в 23-ата минута, а Оскар де Маркос изравни в 49-ата. С точката отборът на Марселино Гарсия Торал се утвърди на четвъртата позиция, само че пропусна опцията да измести Реал Мадрид. Баските са на непретенциозното за тях 12-о място.

Момчетата на Хосе Сиганда започнаха по-силно и упражниха напън, който се изрази само в няколко корнера. В 12-ата минута Микел Сан Хосе стреля рисково, а Нето протегна ръка и мазета. Гостите от “Местайя” съумяха да открият резултата при първата си рискова офанзива в 23-ата минута. Тогава Жофри Кондогбия получи непокрит пред наказателното поле и матира вратаря Кепа Арисабалага с невисок удар в десния ъгъл - 0:1. В 35-ата съдията Хил Мансано отсъди противоречива дузпа за “лъвовете” след конфликт сред Франсис Коклен и Маркел Сусаета. Ариц Адурис се нагърби с осъществяването, избра десния ъгъл, само че Нето плонжира и избави.

В 49-ата минута Оскар де Маркос изравни. Защитата на “прилепите” почисти топката, само че към десния бранител на баските, който шутира от границата на наказателното поле, пращайки я в десния ъгъл на Нето - 1:1. Почти незабавно след осъществяването на центъра валенсианци имаха страховит късмет за гол. Симоне Дзадза стреля мощно, само че Кепа плонжира и парира. В 58-ата и Лусиано Вието насочи мощен удар, като още веднъж вратарят на “червено-белите” се намеси уместно. В 68-ата Адурис беше оставен в наказателното поле и заложи на незабавен изстрел към близкия ъгъл - топката се оплете от външната страна на мрежата.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 26 кръг, сряда 28 февруари  Атлетик Билбао 1:1краен резулат  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР