Отборите на Арда (Кърджали) и Локомотив (Пловдив) се изправят един

...
Отборите на Арда (Кърджали) и Локомотив (Пловдив) се изправят един
Коментари Харесай

Арда и Локомотив Пд откриват 20-ия кръг в Първа лига

Отборите на Арда (Кърджали) и Локомотив (Пловдив) се изправят един против различен в откриваща 20-ия кръг среща на Първа Лига. Мачът стартира в 17:30 ч., а основен арбитър на дуела е Красен Георгиев.

Мачът дава обещание да бъде забавен поради упоритостите на двата отбора да вземат участие в европейските клубни шампионати. И Арда, и Локомотив към този момент афишираха сходни упоритости, които минават през победи и приемливи игри до края на сезона. В предходния кръг Арда победи Септември (София) в столицата с 1:0, а единственото попадение бе дело на някогашния футболист на Локомотив Преслав Боруков. Той беше прецизен от дузпа. Тимът пък е воден от някогашния ментор на Локо и легенда на клуба Александър Тунчев.

Локомотив започва неубедително втория дял на сезона с нулево тъждество против Ботев (Враца) вкъщи. Резултатът не бе признат с усмивка от почитателите, макар че след дуела наставникът Александър Томаш съобщи, че е удовлетворен от представянето на своите футболисти.

В момента двата отбора заемат надлежно осма и пета позиция, като разликата сред тях е пет точки. При триумф за Арда борбата за четвъртото място може да стане доста яростна, като апетити към него демонстрират още тимовете на Славия, Левски и Черно море.

През последните дни в Арда поработиха съществено по трансферния прозорец. Тимът се раздели с Лъчезар Котев, който пое към Химки, само че пък притеглен бе някогашният футболист на Левски и национал Станислав Иванов.

Локомотив продължава да изпитва компликации по окомплектоването на своя състав и към момента спортно-техническият щаб търси футболисти, с които да се укрепи.

Утре ще се изиграят срещите Локомотив Сф - Септември, Черно море - Берое Стара Загора, ЦСКА - Ботев Пд.

На 19 февруари, неделя са мачовете Ботев Враца - ЦСКА 1948, Пирин Благоевград - Левски и Лудогорец - Славия.

В понеделник играят Хебър 1918 и Спартак 1918.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР