Отборът, воден от Радослав Митревски и Димитър Наков се наложи

...
Отборът, воден от Радослав Митревски и Димитър Наков се наложи
Коментари Харесай

Пирин U17 записа победа в Елитната група

Отборът, воден от Радослав Митревски и Димитър Наков се наложи с 3:1 като посетител на Спартак в Плевен.

„ Орлетата “ демонстрираха мощна игра, предпочитание за победа и добре изпълнени тактически задания.

Първото попадение за състава ни падна още в 3-ата минута след прострелно центриране на Александър Николов от левия байрак, Христослав Ячев продължи положителната си форма от подготовката като засече топката с десния крайник, изпреварвайки вратаря и откри резултата.

В идващите минути момчетата ни имаха превес в играта си. В 23-ата минута след един пробив отдясно на домакините и от вратарското поле, те изравниха.

След това „ орлетата “ направляваха събитията на терена до полувремето, като сътвориха още положителни обстановки, в които малко не им доближи, с цел да осъществят.

Второто полувреме стартира с огромна убеденост от страна на нашия състав, който сподели надзор върху играта и тъкмо тогава Влади Ласков в границите на 3 минути - в 55-ата и 58-ата получи 2 жълти картона и надлежно червен и остави тима с 10 индивида на терена.

Нашите момчета дадоха отговор с доста себераздаване, хъс и битка за всяка топка и всеки метър от терена. Логичното се случи в 73-ата минута, когато Слави Василев даде дълъг пас в дълбочина на десния фланг, където Никола Ангелов настигна топката на аутлинията и я центрира съвършено по земя към точката на дузпата, където Александър Николов разстреля вратата на домакините с удар под гредата.

Бяха нужни единствено още 5 минути и в 78-ата минута Виктор Димитров лиши топка в нашата половина напредна и беше изведен с двойно подаване от Христослав Ячев зад домакинската отбрана и състезател на Спартак беше заставен да го фаулира пред пеналта. Последвалият директен свободен удар беше трансфорат в гол от Алекс Педински, с цел да оформи крайния резултат - 3:1.

След този мач Пирин е на 10-ото място с 18 точки. В идващия кръг Пирин приема Локомотив (Пловдив). Мачът е в неделя от 10:30 часа.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР