Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца” при ОД

...
Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца” при ОД
Коментари Харесай

Стрелците от МВР Враца с призово класиране в турнира Освобождение в Бургас /снимки/

Отборът по пукотевица на Семеен кодекс „ Спартак – Враца” при ОД на Министерство на вътрешните работи взе присъединяване в Републикански шампионат по пукотевица „ Освобождение”, който се организира от 26 до 28 февруари в Бургас. В шампионата, открит от регионалния шеф Вълчо Чолаков, взеха присъединяване 22 тима и общо 105 участници.
Врачанските стрелци затвърдиха мястото си измежду най-хубавите в полицейската пукотевица с револвер. Женският тим в състав Катя Василева и Габриела Гигова влезе в призовото класиране на трето място, а мъжкият тим в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов останаха на седмо място.
В комплексното отборно класиране врачани останаха на секунди от купата и заеха четвърто място.
В самостоятелната конкуренция врачани останаха единствено с грамоти, при дамите Катя Василева се класира на четвърто място, а Ивайло Флоров на шесто.
Републиканския шампионат по пукотевица „ Освобождение “ се организира за девети път в Бургас и се провежда от Спорта Асоциация на Министерство на вътрешните работи и ОДМВР в чест на националния празник на страната 3- ти март със съдействието на Общината и Областния шеф на област.
Следващото съревнование, което следва на нашите стрелци, е присъединяване в шампионат „ Величко Величков “ в Плевен при започване на април.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР