Отборът ни тръгна с големи амбиции в турнира, които до

...
Отборът ни тръгна с големи амбиции в турнира, които до
Коментари Харесай

Ще измием ли срама? „Лъвовете“ търсят победа в Гибралтар

Отборът ни потегли с огромни упоритости в шампионата, които досега не оправдава по никакъв метод. Очакванията бяха, че ще се борим за първото място в групата, само че на този стадий това наподобява съвсем невероятно след равенството със Северна Македония (1:1) и загубата от Грузия (2:5). Теоретично нищо не е изгубено и " трикольорите " имат време да наваксат изоставането си, само че за задачата би трябвало доста бързо да забележим голяма смяна в играта и себераздаването на тима. Защото показаното досега е много разочароващо.

Загубата от Грузия бе същински потрес за всички и след нея селекционерът Ясен Петров подаде оставка, която бе призната от БФС. Затова днешната среща ще бъде водена от краткотрайния ментор Георги Иванов. Гонзо ще има задачата да вдигне тима душевен и да му вдъхне нужната убеденост. А по-късно ще се търси и непрекъснат селекционер.

На пръв взор днешният мач би трябвало да бъде елементарен за България. Гибралтар безусловно футболно джудже и не би трябвало да тормози националите ни. Неубедителното показване на тима в първите два мача обаче не ни дава учредения да бъдем прекомерно огромни оптимисти, като към този момент всеки противник наподобява рисков.

Лига на нациите, 3 кръг, Лига С, група 4:

ГИБРАЛТАР - БЪЛГАРИЯ

Вероятни сформира:

ГИБРАЛТАР: Коулинг, Джоли, Уайзман, Брито, Торила, Лопеш, Анесли, Оливейро, Уокър, Вларино, Стич

БЪЛГАРИЯ: Вуцов, Попов, П. Христов, Чорбаджийски, Недялков, Костадинов, Малинов, Кръстев, Стефанов, Десподов, Минчев

Стадион: „ Виктория “, Гибралтар

Съдия: Петри Вилянен (Финландия)

Начало: 21:45 часа
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР