Отборът на Ювентус приема Фиорентина в полуфинален мач реванш за

...
Отборът на Ювентус приема Фиорентина в полуфинален мач реванш за
Коментари Харесай

Ювентус приема Фиорентина в спор за място във финала за Купата на Италия

Отборът на Ювентус приема Фиорентина в полуфинален мач реванш за Купата на Италия. Двубоят е през днешния ден на стадион „ Алианц” от 22:00 часа и може да го наблюдавате в директно предаване по MAX Sport 3.

Първият мач във Флоренция приключи с най-малък триумф за отбора от Торино. Ювентус се наложи с 1:0, а през днешния ден „ бианконерите” могат да се класират за финала в шампионата за 21-ви път в своята история.

Гостите от Фиорентина не могат да разчитат на Гаетано Кастровили, който е с дълготрайна травма и ще се завърне едвам след края на сезона.

В същото време домакините ще бъдат без Федерико Киеза, Кайо Жорже, Уестън Маккени, Мануел Локатели Артур. Ювентус има разполагаем единствено двама опорни полузащитници в лицето на Денис Закария и Адриен Рабио. На вратата за Юве ще стартира Матия Перин. Очаква се титуляр да бъде също и Бонучи, до момента в който Дибала ще започва от пейката.

Масимилиано Алегри съумя да реализира две победи от две мача над Винченцо Италиано през този сезон. Наставникът на Фиорентина пък няма нито един триумф против отбора на Ювентус като цяло.

Осем от 14-те гола на Фиорентина в шампионата за Купата на Италия пристигнаха след осъществявания на статични положения. „ Виолетовите” позволиха единствено една загуба в последните си седем мача като посетител във всички шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР