Отборът на Ювентус допусна изненадващо домакинско равенство 2:2 срещу състава

...
Отборът на Ювентус допусна изненадващо домакинско равенство 2:2 срещу състава
Коментари Харесай

Юве се спъна у дома въпреки усилията на Роналдо

Отборът на Ювентус позволи изненадващо домакинско тъждество 2:2 против състава на Сасуоло в първи дуел от неделната стратегия на 14-тия кръг на Серия А. Гостите направиха цялостен поврат, откакто Леонардо Бонучи беше дал задатък на тима на Маурицио Сари, само че Кристиано Роналдо въпреки всичко избави едната точка за "бианконерите ".

Двубоят стартира в много бурно и двуостро движение, като в границите на първите 25 минути феновете на "Алианц Стейдиъм " към този момент бяха свидетлите на две попадение. В 20-та минута, след многоходова офанзива Родриго Бентанкур откри нахлулия в предни позиции Леонардо Бонучи, който с компактен и добре пласиран изстрел разстреля стража на гостите Стефано Турати за 1:0.

Авансът на домакините устоя обаче едвам 3 минути. След контраофанзива Франческо Капуто откри Жереми Бога зад отбраната на Ювентус, който съумя майсторски да трансферира Джанлуиджи Буфон за 1:1.

До края на полувремето гостите продължиха положителното си показване в Торино, като покрай попадението остана полузащитникът Мануел Локатели.

В началото на втората част обратът беше цялостен. В 47-та минута, след поредност от комедийни неточности на Матайс Де Лихт и Буфон, Франческо Капуто се трансформира в голмайстор, след слаб удар, който някак мина под плонжа на италианската вратарска легенда.

Това предизвика бърза реакция на състава на Маурицио Сари. С пропуски се регистрираха Кристиано Роналдо и Миралем Пянич, преди в 66-та минута въпреки всичко да реализират своето. "Бианконерите " получиха право да изпълнят дузпа и Роналдо беше безмилостен от бялата точка за 2:2.

До края на срещата, макар старатенилните опити на домакините да намерят и надвит гол, те бяха опровергани на няколко пъти от младия пазач на гостите. Аарън Рамзи, Дибала и Роналдо всички не съумяха да намерят мрежата зад Турати.

По този метод Юве остана на първата позиция в класирането, с 36 точки, на две пред Интер, само че и с мач повече. Сасуоло, от своя страна, остана 12-тия с едвам 14 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР