Отборът на Ямбол допусна трета поредна загуба в НБЛ, след

...
Отборът на Ямбол допусна трета поредна загуба в НБЛ, след
Коментари Харесай

Тони Дечев след загубата от Балкан: Това се превръща вече в наш патент

Отборът на Ямбол позволи трета поредна загуба в НБЛ, откакто през вчерашния ден отстъпи вкъщи пред Балкан Ботевград с 69:92. Треньорът на “жълто-черните” Тони Дечев бе отчаян от представянето на отбора в четвъртата част и след мача съобщи:

“Изгубихме този мач по еднакъв метод. Това се трансформира към този момент в наш патент. За страдание, грешките в играта са нещо, което нито един треньор не може да управлява. Когато тимът ни играе подредено и добре в нахлуване, без доста неточности, изглеждаме равностойни и на най-силните. Но когато стартираме да вършим нелепи детски неточности и за една част, каквато беше четвъртата, допуснем единадесет такива, обикновено е резултатът да бъде подобен. И някак си още веднъж наподобява като че ли се предаваме, а аз знам, че не е по този начин. Момчетата в действителност се стараят и се борят, само че да - може би не ни доближава класа или ротация, само че нещо не ни доближава. Ще търсим какво е - с разбори, с тренировки и в действителност се надявам във второто завъртане да изглеждаме по-добре.”

Загубата разяснява и Иван Лилов, който завърши с 14 точки.

“Поздравявам момчетата на Балкан - справедливо победиха. Но тази разлика за мен не беше действително отражение на нашето показване, тъй като през по-голямата част от мача играта беше равностойна. Балкан е настоящият първенец и има дълга аварийна пейка. Ние сме в очакване на нов състезател. Междувременно ротацията ни е лимитирана. Налага се да имаме повече игрово време и се видя, че се изморихме. Това се оказа решаващо най-после. Допуснахме хлапашки неточности, които приписвам, както споделих, на умората, а не тъй като сме неприятни баскетболисти”, съобщи той.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР