Отборът на Виляреал постигна успех срещу Хетафе с 2:1 при

...
Отборът на Виляреал постигна успех срещу Хетафе с 2:1 при
Коментари Харесай

Виляреал приближи Европа след обрат срещу Хетафе

Отборът на Виляреал реализира триумф против Хетафе с 2:1 при семейството си 23-ия кръг на Ла Лига. С успеха “жълтата подводница ” събра 34 точки и се приближи до местата даващи право на присъединяване в европейските клубни шампионати през идващия сезон. Хетафе пък е предпоследен с 22 точки, само че е на търпимо разстояние от избавителния бряг.

Хетафе стартира по-силно и откри в 9-ата минута с гол на Енес Юнал. До края на полувремето обаче Виляреал поизравни играта и Самуел Чъкуезе в 44-ата минута възвърне паритета. След почивката възпитаниците на Кике Сетиен продължи с натиска и стигна до втори гол в 52-ата минута, който бе дело на Хосе Луис Моралес.

“Жълтата подводница ” задържа преднината си до края на мача и прекъсна негатината серия от 4 следващи загуби. Хетафе пък завърши сполучливата поредност от три следващи мача без загуба и възпитаниците на Кике Санчес Флорес записаха проваляне за първи път от 28 януари насам.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР