Отборът на Виляреал победи с 1:0 Жирона в мач от

...
Отборът на Виляреал победи с 1:0 Жирона в мач от
Коментари Харесай

Виляреал пречупи десетима от Жирона след късна драма

Отборът на Виляреал победи с 1:0 Жирона в мач от 18-ия кръг на Ла Лига. Единственото попадение падна надълбоко в продълженията на мача - в 111-ата минута и то от дузпа. 

Още в 6-ата минута гостите от Жирона бяха покрай откриването на резултата, когато Алекс Гарсия стреля покрай дясната греда.

Шест минути по-късно Йереми Пино пък уцели гредата на гостите. След това Пауло Гасанига трябваше да се намеси по отличен метод, с цел да резервира нулевото тъждество след удар на Алекс Баена.

Двубоят бе белязан от много грубости като единствено в първото полувреме бяха дадени общо седем жълти картона. Сантяго Буено от състава на Жирона получи подобен още в 3-ата минута, а в 79-ата си заслужи втори жълт и червен картон, като по този начин остави Жирона с човек по-малко. 

В 93-ата минута съдията Карлос дел Серо отсъди дузпа за Виляреал след нарушаване на Ориол Ромеу. Дузпата бе изпълнена от Жерард Морено, който обаче не съумя да излъже стража на Жирона, който избави осъществяването от бялата точка.

В 99-ата минута на срещата Виляреал получи втора дузпа. Хуанпе от състава на гостите този път се провини с нарушаването. 11 минути след края на постоянното време Дани Перехо извърши наказателния удар като този път прати топката в мрежата и донесе успеха на домакините с 1:0.

Общо 10 жълти и един червен картон бяха вдигнати в срещата. Виляреал заема петото място в испанския шампионат, до момента в който Жирона остава на 11-то с 21 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР