Отборът на ветераните на ЦСКА 1948 излиза в четвъртък в

...
Отборът на ветераните на ЦСКА 1948 излиза в четвъртък в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с отбор в шампионата при ветераните

Отборът на ветераните на ЦСКА 1948 излиза в четвъртък в първия си формален мач от шампионата на ветераните, а противник е Житен. Мачът е от 15:00 ч. на стадион „ Витоша “, като част от листата на състезатели в отбора са огромни „ червени “ митове като Радослав Здравков, Любослав Пенев, Методи Деянов, Валентин Илиев, Кирил Котев, Апостол Попов и още доста. пишат от клуба.

Ето и цялото известие от ЦСКА 1948:

„ Очакваме всички наши почитатели на стадиона, с цел да подкрепим дружно футболистите, които са предиздвикали всички нас да заобичаме ЦСКА още от деца! Двубоят сред ветераните на „ алените “ и ветераните на Житен е отворен и за представители на медиите.

Легендите на ЦСКА ще стъпят на терена за конфликта, облечени в неповторими ретро екипи, които са въодушевени от незабравимата победа на „ армейците “ над Ливърпул с 2:0 в 1/4-финала за Купата на европейски първенци през 1982 година Двата гола за един от най-престижните триумфи в историята на ЦСКА пред погледа на 70 хиляди фенове на Националния стадион „ Васил Левски “ отбелязва актуалният действен шеф на клуба ни Стойчо Младенов.

Екипът на ветераните е направен ръчно, като на гърба на яката му има надпис, отдаден на великата победа, а на ръкава са неизменимите три ленти, които по това време участват на фланелката на ЦСКА. Всички номера пък са пришивани ръчно по сходство на техниката за спортна екипировка, употребена през 80-те.

Време е за шоу! Елате на стадиона и бъдете до ветераните на ЦСКА в първия им формален конфликт! Вижте още веднъж в деяние някои от най-големите „ червени “ майстори! ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР