Отборът на Великобритания стана първия тим, който се класира за

...
Отборът на Великобритания стана първия тим, който се класира за
Коментари Харесай

Великобритания с втори последоватeлен успех на United Cup

Отборът на Англия стана първия отбор, който се класира за идната фаза на дебютното издание на тенис шампионата United Cup, откакто записаха втората си поредна победа в груповата фаза.

Британците, водени от капитана Тим Хенман, си подсигуряваха първото място в група D след днешния триумф против Испания.

Сблъсъкът стартира чудесно за отбора на Англия още през вчерашния ден, когато Камерън Нори надигра рекордьора по трофеи от Големия шлем Рафаел Надал, а Кейти Суон се оправи с Нуриа Парисас Диас, с което дадоха задатък на своя тим от 2-0 победи.

Това принуди тенисистите на " Ла Фурия " през днешния ден да търсят три безответни триумфа, като в първия мач международната №13 Паула Бадоса завоюва с 6:7(6), 7:6(5), 6:1 против Хариет Дарт и по този метод понижи изоставането на Испания на 1-2.

Във втория мач за деня обаче Даниел Еванс надделя в три сета Алберт Рамос Виньолас, с което даде на Англия неизпълним задатък от 3-1 победи и на процедура обезпечи крайния триумф за своя отбор в конфликта.

Така, британците към този момент чакат своя противник в спор за място на полуфиналите, като той ще бъде избран в дуела сред тимовете на Съединени американски щати и Германия. Бундестима обаче ще би трябвало да търси наложително триумф с 4-1 или 5-0, защото по-рано през днешния ден позволи проваляне с 2-3 от третия отбор в тази група - Чехия.

What it means to win for your country
— United Cup (@UnitedCupTennis)



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР