Отборът на Вашингтон Уизърдс записа втората си поредна и общо

...
Отборът на Вашингтон Уизърдс записа втората си поредна и общо
Коментари Харесай

Кузма се развихри срещу Дончич и компания

Отборът на Вашингтон Уизърдс записа втората си поредна и общо шеста победа от началото на сезона в НБА. “Вълшебниците ” реализираха триумф със 113:105 (28:34, 30:27, 29:22, 26:22) над Далас Маверикс в среща от постоянния сезон на НБА. Това е втора поредна загуба за тексасци, които един ден по-рано отстъпиха и при гостуването си на Орландо Меджик.

Така във краткотрайното класиране на Източната конференция Вашингтон заема шестото място с баланс от 6-6, до момента в който на Запад Маверикс са седми с актив от 6-5.

Страхотен мач за столичани изигра крилото Кайл Кузма, който се отличи с дабъл-дабъл от 36 точки и 11 битки, към които добави и 6 асистенции при 14/26 пукотевица от игра. Руи Хачимэра добави още 23 точки и 8 битки за спечелилите, Уил Бартън наниза 14 точки, а Дени Авдия и Даниел Гафърд се разписаха надлежно с по 12 и 11 точки, като вторият овладя и 10 битки.

Изненадващо или не, Спенсър Динуиди бе топреализатор за Далас във втори следващ мач със своите 33 точки и 6 асистенции. Суперзвездата на отбора Лука Дончич прибави 22 точки, 9 битки и 6 завършващи подавания, Тим Хардауей-малдши наниза 16 точки, а Дуайт Пауъл се отличи с 14 точки и 7 битки.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР