Отборът на Валенсия спечели с 2:1 срещу гостуващия Реал Сосиедад

...
Отборът на Валенсия спечели с 2:1 срещу гостуващия Реал Сосиедад
Коментари Харесай

Валенсия се доближи на 2 точки от Реал Мадрид

Отборът на Валенсия завоюва с 2:1 против гостуващия Реал Сосиедад в среща от 25-ия кръг на испанското състезание. Санти Мина (34 и 67) осъществя две попадения за валенсианци. Микел Оярсабал вкара в 53-ата минута. С триумфа “бланкинегрос” се утвърдиха на четвъртата позиция и се приближиха на две точки от Реал Мадрид.

“Прилепите” на Марселино Гарсия Торал последователно постановиха напън и започнаха да основават голови обстановки. Гостите от “Аноета” играеха прибрано и рядко нападнаха. Първата добра голова опция се появи в 18-ата минута, когато за няколко секунди пропуски направиха Франсис Коклен и Родриго Морено. В 33-ата “бяло-черните” лишиха топката, тя доближи до Мартин Монтоя, който центрира на втора греда, където Санти Мина вкара с глава.

В 53-ата сансебастианци изравниха след неточност на бранителите на домакините при изнасянето на топката. Микел Оярсабал се възползва и насочи неспасяемо в мрежата - 1:1. В 67-ата Родриго центрира фалцово, вратарят Тоньо игра необяснимо пасивно и позволи Мина да се разпише за 2:1. В края на срещата Нето резервира успеха на Валенсия след необикновен инстикт и изтребване с лакът.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ
Примера дивисион 25 кръг, неделя 25 февруари  Валенсия 2:1краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР