Отборът на ЦСКА записа първата си победа в контролните срещи

...
Отборът на ЦСКА записа първата си победа в контролните срещи
Коментари Харесай

ЦСКА надви четвъртодивизионния Кематен в шоу с осем гола

Отборът на ЦСКА записа първата си победа в контролните срещи в Австрия, откакто се наложи с 5:3 над четвъртодивизионния Кематен.

Австрийският състав, който не е с професионален статут оказа сериозна опозиция на " армейците ", като през второто полувреме навакса два гола пасив, само че в последна сметка футболистите на Саша Илич откриха метод да стигнат до успеха.

Сам Абфалтерер даде задатък на Кематен в 20-та минута, само че още до почивката ЦСКА стигна до поврат посредством Байрън Морено и автогол на Андреас Калинович.

В началото на втората част пък новото попълнение на " алените " Лазар Туфегджич направи резултата 3:1, възползвайки се от асистенция от различен нов състезател на ЦСКА Станислав Шопов.

Австрийците обаче не се предадоха и стигнаха до равенството след две попадения на Петер Гатахер в 53-та и 75-та минута.

Все отново българския отбор съумя да стигне до успеха след два късни гола, като Марк-Емилио Папазов беше прецизен за 4:3 в 85-та минута, а три Туфегджич оформи крайното 5:3 с втория си гол в мача.

В идната си инспекция ЦСКА ще се изправи против австрийския първенец Ред Бул Залцбург, а контролата е този петък (24 юли) от 19.00 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР