Отборът на ЦСКА ще се сдобие с две нови попълнения

...
Отборът на ЦСКА ще се сдобие с две нови попълнения
Коментари Харесай

Първо във ФАКТИ: ЦСКА привлича двама нови до края на седмицата

Отборът на ЦСКА ще се снабди с две нови попълнения до края на актуалната седмица, научи ФАКТИ от свои източници, близки до клуба от Борисовата градина. Става въпрос за крило и поливалентен полузащитник, които би трябвало да усилят конкуренцията в състава на ''армейците''.

Информацията не е по никакъв начин изненадваща, защото ЦСКА има потребност от укрепване точно в тези зони на терена. По крилата, на този стадий, ''червените'' разполагат единствено с трима футболисти, на които сигурно ще се разчита през новия сезон, който стартира на 7 август. Това са Рафаел Енрике, Греъм Кери и новото попълнение Жул Кейта. Юношата на клуба Митко Митков остава отвън сметките, защото го чака ново отдаване чартърен в различен български клуб, който най-вероятно ще е Литекс.

В средата на терена обстановката за възпитаниците на Стамен Белчев е сходна. ''Армейците'' разполагат единствено с трима футболисти в центъра, на които сигурно ще се разчита (б.р. Йоан Бауренски също ще бъде преотстъпен и поради това не влиза в сметките). Това са Кристиян Малинов и други две от новите попълнения - Юнус Санкаре и Амос Юга. За да имат конкуренция и нужната заменяемост в центъра на терена, в ЦСКА се нуждаят от още един полузащитник, ловко изявяващ се в центъра на терена. А в случай че клубът, управителен от Гриша Ганчев, продаде Кристиян Малинов, както интензивно се приказва в последните седмици, то ''червените'' ще би трябвало да привлекат не един, а цели двама нови на въпросната позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР