Отборът на ЦСКА се мести на Националния стадион „Васил Левски“

...
Отборът на ЦСКА се мести на Националния стадион „Васил Левски“
Коментари Харесай

ЦСКА приема Сейнт Патрикс на Васил Левски“, УЕФА се чуди за домакинството на Левски срещу Хамрун Спартанс

Отборът на ЦСКА се мести на Националния стадион „ Васил Левски “ за домакинския си мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите против ирландския Сейнт Патрикс.

Двубоят ще се организира в четвъртък, 4 август, от 20 часа в столицата, а реваншът е седмица по-късно на 11 август от 21:45 часа на стадион „ Тала Стейдиъм “ в Дъблин.

Именно това оборудване посрещна отборите на ирландския отличник Шамрок Роувърс и Лудогорец с мача-реванш от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига, изгубен от „ орлите “ с 1:2.

ЦСКА пази положителни мемоари от семейството си на Националния стадион в този стадий на Лигата на конференциите, когато предходната година посрещна хърватския вицешампион Осиек и го победи с 4:2.

В следствие „ алените “ направиха популярен поврат от 0:2 до 3:2 против чешкия гранд Виктория Пилзен в плейофите на шампионата, с което си подсигуряваха присъединяване в групите на дебютното издание на Лигата на конференциите.

Другият български участник в конкуренцията Левски към момента не знае датите и началните часове за дуелите си с малтийския Хамрун Спартанс. Жребият отреди „ сините “ също да са домакини в първия мач в София, като най-вероятно от УЕФА ще изтеглят срещата да се изиграе в сряда, 3 август, с цел да не се засече с този на ЦСКА и да не станат фенски безредици.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР