Отборът на ЦСКА допусна загуба с 1:2 от тима на

...
Отборът на ЦСКА допусна загуба с 1:2 от тима на
Коментари Харесай

ЦСКА допусна обрат от шампиона на Австрия, още двама основни червени“ футболисти се контузиха

Отборът на ЦСКА позволи загуба с 1:2 от отбора на Ред Бул Залцбург във третата си контрола от подготвителния лагер в Австрия.

„ Червените “ откриха резултата в 28-ата минута, когато Станислав Шопов извърши директен свободен удар отдясно диагонално на наказателното поле на „ биковете “ а центрираната топка не бе засечена от нито един от футболистите на двата отбора и тя влетя в далечния низък десен ъгъл на вратата, защитавана от стража Мантл.

Австрийският първенец изравни резултата в 37-ата минута. Ибертсбергер центрира от ъглов удар в пеналтерията на ЦСКА, където на втора греда Бернардо върна топката към непокрития Роко Симич, който от непосредствена непосредственост с глава се разписа в горния десен ъгъл на Густаво Бусато.

Република България Залцбург направи цялостен поврат в срещата в 52-ата минута, когато Жуниор Аадму изпревари стража Бусато при центриране отдясно в наказателното поле на „ алените “ и прати топката в мрежата на българския отбор за 2:1 в интерес на австрийския отбор.

Освен загубата, неприятностите за наставника на ЦСКА Саша Илич са свързани и с главните футболисти на отбора Жеферсон и Тибо Вион, който напуснаха терена прибързано поради травми.

Десетина минути преди края на постоянното време човек край страничната линя загуби схващане и инспекцията бе прибързано прекъсната след малко заседание сред съдията и щабовете на двата отбора.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР