Отборът на ЦСКА-2 записа драматична победа в ББЛ А група,

...
Отборът на ЦСКА-2 записа драматична победа в ББЛ А група,
Коментари Харесай

ЦСКА-2 удържа Правец в ББЛ А група

Отборът на ЦСКА-2 записа трагична победа в ББЛ А група, откакто в дерби от средата на класирането в район Запад надделя състава на Правец с 83:80 в столичната зала " Триадица ".

" Армейците " водеха съвсем от самото начало, като в един момента преднината им доближи 17 точки, само че в края те бяха на път да позволен поврат. Все отново " алените " съумяха да стигнат до четвъртия си триумф в шампионата, като те имат на сметката си и три загуби, до момента в който отборът на Правец, воден от Иван Коцев е с баланс 3-4.

ЦСКА-2 стартира по-силно дуела и в първата част водеше през съвсем цялото време, само че в самия край гостите от Правец обърнаха нещата в своя изгода и след първата четвърт имаха задатък от 19:18. До почивката обаче " алените " преобладаваха и по този начин първото полувреме приключи при 41:35 в тяхна изгода.

Третата четвърт още веднъж мина под диктовката на " армейците ", които преди последната част към този момент имаха преднина от 17 точки при 71:54.

В самия завършек на дуела обаче баскетболистите на Правец понижиха пасива си на единствено три пункта, а в края Ерик Кирилов опита тройка, с цел да прати срещата в продължения, само че пропусна и по този начин триумфът остана за ЦСКА-2.

Мартин Русев вкара 24 точки за спечелилите и добави. 9 битки и 7 асистенции. Владимир Нанкински завърши с 16 пункта, с 11 е Виктор Маргаритов, а 10 осъществя Димитър Генов.

За Правец с " дабъл-дабъл " се регистрираха Данаил Христов (27 точки и 14 борби) и Павлин Ганчев (18 точки и 23 борби), само че това не оказа помощ на момчетата на Иван Коцев да избегнат провалянето.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР