Отборът на ЦСКА 1948 разгроми с 4:0 състава на Берое

...
Отборът на ЦСКА 1948 разгроми с 4:0 състава на Берое
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 разгроми Берое

Отборът на ЦСКА 1948 разгроми с 4:0 състава на Берое на стадион „ Витоша “ в Бистрица в мач от деветия кръг на efbet Лига.

Вторият голмайстор на „ алените “ Георги Русев не попадна в групата на домакините поради лека травма. Травма по време на заниманието преди дуела получи и Октавио, на чието място стартира Карлос Охене.
ЦСКА 1948 излезе напред в резултата в 14-ата минута, откакто Ивайло Чочев стигна до дълго подаване, насочи топката в десния непряк дирек на Иван Караджов, само че при добавката Ангел Бастунов не изпита усложнения да се разпише на празна врата.
Три минути по-късно Даниел Наумов изведе с доста положително подаване Марио Топузов самичък против Иван Каражов, само че крилото на " алените " стреля настрана от вратата от извънредно преференциалната обстановка.
В 25-ата минута Марио Топузов бе изведен на дясното крило, след което навлезе в наказателното поле и пусна паралелно подаване към Парвиз Умарбаев, който от непосредствена непосредственост удвои преднината на " алените " с дебютното си попадение за тима.

ЦСКА 1948 продължи да е по-активният отбор на терена, само че в идващите минути не съумя да заплаши вратата на Берое.
В 46-ата минута Абубакар Тунгара стреля от отдалеченост, с което насочи първия удар за гостите в мача, само че той бе неакуратен.
В 62-ата минута се наложи Даниел Наумов да се намесва след рисков удар с глава на Абубакар Тунгара след статично състояние.
При последвалия корнер Тунгара още веднъж бе покрай гол, само че Ангел Лясков почисти с глава на сантиметри от голлинията.
В 65-ата минута Берое имаше още една опция за попадение, откакто Серкан Юсеин стреля от директен свободен удар, само че Наумов мазета в корнер.
В 71-ата минута домакините си взеха решение всичко, откакто Марио Топузов достави съвършено центриране към Ивайло Чочев, който с глава прати топката във вратата на Иван Караджов.

Две минути преди края Алекс Колев вкара четвъртия гол в срещата.

ЦСКА 1948 – Берое 4:0

Голмайстори: Бастунов (14), Умарбаев (25), Чочев (71), Колев (88)
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР