Отборът на ЦСКА 1948 победи у дома 10 души от

...
Отборът на ЦСКА 1948 победи у дома 10 души от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 излъга 10 от Берое и изпревари Левски

Отборът на ЦСКА 1948 победи вкъщи 10 души от Берое с 1:0 в последния мач от 11-ия кръг на първа футболна лига. През първата част гостите имаха повече положения, само че по този начин и не съумяха да се възползват от тях. След почивката домакините взеха самодейността и напъните им бяха възнаградени с гол на Ивайло Чочев (72-дузпа). Наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на Омар Сако, който бе изпъден с пряк червен картон и в понижен състав заралии нямаха сили да отвърнат на удара, тръгвайки си от столицата без точки. След успеха си ЦСКА 1948 изпревари Левски на осмата позиция с 11 точки и повече осъществени голове от " сините ". Берое остава шести с 16 точки.

Голмайстор №1 за всички времена на родния хайлайф Мартин Камбуров и Симеон Мечев бяха оставени отвън групата от треньора на гостите Петър Колев. Те сътвориха няколко положения в първия четвърт час, само че по този начин и не съумяха да преодолеят вратаря Даниел Наумов. Домакините се опитваха да владеят повече топката, само че не стигаха до рискове пред вратата на Генадий Ганев.

В 23-ата минута Крум Стоянов падна в наказателното поле на заралии, само че не бе отсъдена дузпа, откакто и повторенията демонстрираха, че няма прикосновение с вратаря Ганев. След към половин час игра Берое бе покрай гола на два пъти след удари на Алиун Фал с глава и Абубакар Тунгара по диагонала, само че и в двата случая Даниел Наумов избави вратата си.  Домакините стигнаха до най-чистото си състояние малко преди края на първата част, само че след удара на Ивайло Чочев топката мина на сантиметри около вратата.
ЦСКА 1948 бе по-активният отбор при започване на второто полувреме и Крум Стоянов шутира от добра позиция, само че бранител на гостите мазета в корнер, а малко по-късно Бастунов бе блокиран от излезлия да го пресрещне вратар на гостите. По-добрата игра на домакините след почивката даде резултат и те получиха дузпа след намесата на ВАР поради игра с ръка на Омар Сако при удар на резервата Валентин Йосков. Сако бе изпъден с пряк червен картон, а в 72-ата минута Ивайло Чочев осъществя от бялата точка за 1:0.
С човек повече на терена домакините нямаха проблеми да задържат задатъка си до края на мача, а можеха даже да го удвоят, само че пропуски направиха Марио Топузов, Галин Иванов и Валентин Йосков, които не откриха задачата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР