Отборът на Царско село завърши наравно 1:1 с Локомотив (Пловдив)

...
Отборът на Царско село завърши наравно 1:1 с Локомотив (Пловдив)
Коментари Харесай

Царско село изпадна от Първа лига

Отборът на Царско село приключи наедно 1:1 с Локомотив (Пловдив) в дуел от последния 32-и кръг на Първа лига. По този метод " царете " взеха последното 14-о място в крайното класиране и от новия сезон ще играят във второто равнище на професионалния футбол у нас.

" Железничарите " поведоха в резултата в 26-ата минута, когато Френ Чиряк стреля от директен свободен удар отдясно на наказателното поле на домакините и с фалцов удар се разписа в мрежата зад вратаря Хадим Ндиайе, който при опита си да боксира топката, се размина с нея.

Десетина минути преди края на полувремето Венцислав Христов стреля по посока вратата на Локомотив, а топката се удари в ръката на Валентин Николов, който бе в личното си наказателното поле. Главният рефер Валентин Железов уточни бялата точка, само че решението му бе анулирано от ВАР, защото съгласно видеоповторенията ръката на Николов е прибрана до тялото му.

В последната минута на първата част Царско село получи правото да извърши дузпа за нарушаване на Селсо Рапосо против Лукас Мартинс в пеналтерията на Локомотив (София). Зад топката застана Венцислав Христов, чийто удар бе избавен от стража на гостите Дамян Дамянов.

Четвърт час преди края на срещата " царете " изравниха. Венцислав Христов центрира от фаул в наказателното поле на " железничарите ", където на втора греда резервата Андрей Йорданов с едно допиране се разписа.

Равенството остави отборът на Царско село на последното 14-о място в класирането с акитв от 26 точки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР