Отборът на Тотнъм ще продължи да играе мачовете си от

...
Отборът на Тотнъм ще продължи да играе мачовете си от
Коментари Харесай

Тотнъм остава на ,,Уембли“ поне до средата на февруари

Отборът на Тотнъм ще продължи да играе мачовете си от Висшата лига и ФА Къп на,,Уембли “ най-малко доникъде на февруари, като към момента нямат ясна дата за отварянето на новия им дом.,,Шпорите “ оповестиха дати за срещи от Премиършип и дуел от Шампионската лига до 13 февруари, както и мач от ФА Къп по-късно през месеца, в случай че продължат в идната фаза и жребият отреди да са домакини.

Клубът ще продължи с тестова фаза на новото оборудване с потенциал от 62, 000 седящи места и към момента не са в позиция да потвърдят по кое време нужните проби ще се проведат публично. Заради това, дуелите от Висшата лига против Уотфорд (30 януари, Нюкасъл (2 февруари) и Лестър (10 февруари) бяха доказани за осъществяване на,,Уембли “ – потенциалът за трите мача ще бъде от 51, 000 места.

Срещата на Тотнъм против Борусия Дортмунд от Шампионската лига също ще се организира на,,Уембли “, както и всеки дуел от петия кръг на ФА Къп в уикенда на 16/17 февруари, в случай че тимът премине през Кристъл Палас и бъде хазаин във въпросния мач.

Президентът на,,шпорите “ Даниел Леви се извини на почитателите за забавянето.,,Бих желал да се извиня на нашите последователи и да им благодаря за проявеното самообладание. В идващите две-три седмици ще обявим тестови дати за новото оборудване “, приключи той. Тотнъм приема вкъщи Манчестър Юнайтед в среща от следващия кръг във Висшата лига в неделя вечер. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР