Отборът на Торино надделя с 3:2 над гостуващия Дженоа в

...
Отборът на Торино надделя с 3:2 над гостуващия Дженоа в
Коментари Харесай

Торино излъга Дженоа в голово зрелище за старт на кръга в Серия А

Отборът на Торино надви с 3:2 над гостуващия Дженоа в извънреден дуел, който откри 9-ия кръг в италианската Серия А.

Домакините поведоха в резултата в 14-ата минута, когато Антонио Санабрия означи с глава след центриране на Кристиан Ансалди.

В 31-ата минута пък Томазо Побега удвои задатъка на торинци с прекрасен изстрел по тревата.

В 58-ата минута „ биковете “ можеха да поведат с три попадения разлика, само че системата ВАР анулира автогол на Йохан Васкес поради предишен фал в офанзива.

Малко по-късно, в 69-ата минута, Матия Дестро върна гостите в мача със своя гол. Така нападателят се разписа в четвърти следващ дуел.

В 77-ата минута обаче Денис Прат нахлу в наказателното поле и подаде на Йосип Брекало, който усили преднината на домакините до 3:1.

Три минути по-късно резервата на „ грифоните “ Яя Калон преодоля неприятелски състезател и даде отличен пас към Фелипе Кайседо, който шутира и осъществя за 3:2. Дженоа обаче не съумя да се добере до равенството и срещата приключи при същия резултат.

По този метод Торино приключи серията си от четири мача без победа и се изкачи на 10-ата позиция в класирането с актив от 11 точки. Дженоа пък е на предпоследното 19-о място с 6 извоювани пункта след шестата си поредна среща без триумф.

➕3⃣
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР