Отборът на Суонзи Сити ще играе във финалния мач за

...
Отборът на Суонзи Сити ще играе във финалния мач за
Коментари Харесай

Суонзи стигна до Уембли и ще играе за участие във Висшата лига

Отборът на Суонзи Сити ще играе във финалния мач за влизане в британската Висша лига. Днес възпитаниците на Стив Купър приключиха наедно 1:1 в семейството си на Барнзли, само че след победа с 170 в първия мач, си осигуриха крайната победа с 2:1.

„ Лебедите “ откриха резултата в 39-ата минута. Конър Хурахан центрира от свободен удар в наказателното поле, само че топката бе изчистена. След това обаче Джей Фултън игра с глава и я даде на Мат Граймс, който финтира противник и с превъзходен удар от границата на наказателното поле прати кълбото в горния ляв ъгъл на вратаря Брадли Колинс.

Гостите съумяха да изравнят в 71-ата минута след чудесна контраофанзива. Джордан Уилямс направи страховит рейд по дясното крило, стигна съвсем до наказателното поле и пусна пас за Коули Уудроу, който с превъзходен удар от придвижване с десния крайник откри долния ляв ъгъл на Фреди Уудмън за 1:1.

До края на дуела резултатът остана неизменен макар два съществени пропуща на играчите на домакините.

По този метод Суонзи ще играе на „ Уембли “ във финала за влизане във Висшата лига, където на 29 май ще срещне отбора на Брентфорд, който в профил Борнемут по-рано денем.

We're going to Wembley!!!!!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР