Отборът на Спартак Варна спечели с 2:1 домакинството си на

...
Отборът на Спартак Варна спечели с 2:1 домакинството си на
Коментари Харесай

Спартак Варна обърна Хебър и продължава да вярва в спасението

Отборът на Спартак Варна завоюва с 2:1 семейството си на Хебър Пазарджик в среща от плейофите на групата на изпадащите и по този метод запази възможностите си за оставане в Първа лига и през идващия сезон.

На стадион " Спартак " в морската ни столица всичко по-интересно се случи след почивката, като Георги Титов даде задатък на гостите от Пазарджик в 47-ата минута, когато той получи топката на границата на наказателното поле, преодоля няколко противника и се разписа с диагонален удар по тревата.

" Соколите " се върнаха в срещата малко след час игра с помощта на Лирой Микелс, който изравни резултата с мощен изстрел от над 30 метра, който остави на място стража на " гробарите " Петър Дебърлиев.

В 71-ата минута домакините стигнаха и до цялостния поврат с помощта на Евандро, който беше прецизен от близка отдалеченост, носейки трите точки за състава, воден от Димитър Димитров-Херо.

С триумфа Спартак Варна събра 21 точки и макар че остава на последното 16-о място в подреждането варненци са към този момент единствено на четири пункта от 14-ата позиция, която в края на сезона дава право на присъединяване в плейофа за оцеляване против 3-ия от Втора лига.

В същото време Хебър Пазарджик остава 15-и в подреждането с 23 пункта, като момчетата на Любослав Пенев позволиха второ следващо проваляне в директните мачове с тимовете, борещи за оставане в елита.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР