Отборът на Славия ще търси задължителен успех над Локомотив (София)

...
Отборът на Славия ще търси задължителен успех над Локомотив (София)
Коментари Харесай

Славия ще търси задължителна победа в столичното дерби

Отборът на Славия ще търси наложителен триумф над Локомотив (София) в столичното дерби от последния кръг на efbet Лига. 

Мачът е извънредно значим за домакините, които се нуждаят от победа, с цел да запазят очаквания за седмото място, което дава право на присъединяване в баража за Европа. Трябва да отбележим, че и точка може да бъде задоволителна за " белите ", само че тогава би трябвало да разчитат на Ботев (Пловдив) да вземе не една, а трите от Арда. 

" Белите " позволиха серия от отрицателни резултати, които включват три равенства и шокираща загуба от Арда. С тези мачове позволиха и обрата в класирането, където продължава битката със състава от Кърджали. Двата отбора имат по 55 точки, само че при еднакъв актив след края на 36-ия кръг тимът на Александър Тунчев ще играе на баража.
 Славия се виждаше на бараж за Европа, само че Арда сътвори знамение и остави Славия се виждаше на бараж за Европа, само че Арда сътвори знамение и остави " белите " с празни ръце
От друга страна Локомотив (София) се намира на девето място с 42 пункта, като в последния кръг " железничарите " изгубиха с 1:2 от Ботев (Пловдив). 
 Ботев (Пд) обърна Локо (Сф) в “Надежда ” и стигна до първа победа в плейофите Ботев (Пд) обърна Локо (Сф) в “Надежда ” и стигна до първа победа в плейофите
СЛАВИЯ - ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)

Вероятни сформира:

Славия:

Локомотив (София):

Стадион: " Александър Шаламанов ", София
Главен арбитър: Станислав Тодоров
Начало: 19:30 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР