Отборът на "Славия" ще играе в efbet Лига и догодина.

...
Отборът на "Славия" ще играе в efbet Лига и догодина.
Коментари Харесай

Ботев едва оцеля за 1:1 срещу Славия насред Враца /снимки/

Отборът на "Славия " ще играе в efbet Лига и следващата година. “Белите” стигнаха до тъждество 1:1 при визитата си на "Ботев " (Враца) и по този начин кръг преди края завоюваха плейофната група за оставане на родния хайлайф. Радослав Кирилов откри за гостите, а Дориан Бабунски изравни за домакините.
С тази си точка "Славия " събра 34 точки в актива си и е с пет повече от днешния си противник, който е с 29. Врачани пък излизат в последния си мач в люта борба с "Монтана ", който е с 27. Победителят ще завоюва право да играе бараж против "Септември " (София), до момента в който изгубилият ще изпадне, в случай че не се одобри увеличение на броя на участниците в елита следващата година.
В петата минута на мача "Славия " можеше да открие резултата. Ертан Томбак откри по отличен метод Димитър Рангелов, само че ветеранът реши да стреля технично с пета вместо да засече кълбото непосредствено във вратата. Последва напън на домакините, които стигнаха до няколко мелета пред вратата на противника, само че без действителна заплаха пред Светослав Вуцов. Постепенно обаче играта се изравни и двата отбора действаха равностойно.
В 31-ата минута гостите поведоха в резултата. Контраатака изведе футболист в бяло отдясно, който откри непокрития Питър Макрилос. Австралиецът не стреля по най-хубавия метод и Костов избави. Топката обаче стигна до Радослав Кирилов, който на празна врата нямаше по какъв начин да сбърка.
Буквално в последната секунда на първата част "Ботев " (Враца) изравни. При едно центриране от ъглов удар Дориан Бабунски се извиси над отбраната на "Славия " и с глава направи 1:1.
В началото на втората част Емил Стоев получи отличен пас от Кирилов и се озова очи в очи с Костов, само че се забави и ударът му бе блокиран от Мартин Николов. Малко по-късно Макрилос не съумя да преодолее Костов от добра позиция, а по-късно и Георги Вълчев не съумя да нацели вратата със мощен шут.
Домакините дадоха отговор с добра опция за Бабунски, който още веднъж с глава стреля към вратата, само че Вуцов съумя акробатично да избави.

"Ботев " /Враца 1:1 "Славия "
0:1 Кирилов (31)
1:1 Бабунски (45)

"Ботев " /Враца/: 33. Костов, 37. Керчев, 5. Ничев, 77. Николов, 81. Зехиров, 6. Гаджев, 23. Златински, 94. Ненов, 9. Генов, 17. Ивайлов, 20. Бабунски
"Славия ": 13. Вуцов, 3. Томбак, 75. Гандри, 23. Виячки, 19. Антовски, 71. Стоев, 7. Макрилос, 77. Вълчев, 10. Кирилов, 17. Дост, 8. Рангелов
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР