Отборът на Славия постигна важна победа с 2:1 над гостуващия

...
Отборът на Славия постигна важна победа с 2:1 над гостуващия
Коментари Харесай

Славия обърна Ботев Враца

Отборът на Славия реализира значима победа с 2:1 над гостуващия на стадион „ Александър Шаламанов “ отбор на Ботев Враца в дуел от седмия кръг на родната efbet Лига. Успехът за „ белите “ бе още по-сладък, откакто той пристигна след поврат.

Меси Биатумусока даде задатък на гостите в 26-ата минута, само че Кемело Нгуена съумя да изравни в добавеното време на първата част след ужасно акробатично осъществяване. Тони Тасев пък донесе цялостния поврат и оформи крайния резултат в 49-ата минута.

Въпреки че играта на двата отбора не беше от най-качествените поради тежкия наводнен терен, положения и красиви отигравания не липсваха. Липсата на съществени играчи за гостите също оказа въздействие за провалянето на врачани в столицата. „ Белите “ пък демонстрираха темперамент и губеща позиция съумяха да стигнат до трите точки.

По този метод Славия, за който това беше първи домашен мач за сезона, се изкачи до петата позиция с актив от 12 точки, до момента в който Ботев Враца остава десети със седем пункта. В идващия кръг „ белите “ гостуват на Арда, а врачани одобряват Левски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР