Отборът на Славия победи с 2:1 Спортист Своге в мач

...
Отборът на Славия победи с 2:1 Спортист Своге в мач
Коментари Харесай

Президентът на Спортист : Не виждам смисъл вече, убиха мотивацията ми

Отборът на Славия победи с 2:1 Спортист Своге в мач за Sesame Купа на България. В дуела бяха анулирани два гола на " шоколадите ", а Славия стигна до успеха след дузпа в продълженията. Нормално, треньорът на Спортист остана доста неудовлетворен след срещата и смяташе, че отборът му е ощетен. Сериозни реплики полетяха към съдията на мача. Той загатна, че президентът на клуба може да се откаже и да спре финансирането напълно скоро.
 Треньорът на Спортист (Своге): Президентът е подготвен на следващия ден да си подаде оставката и да спре да спонсорира тима Треньорът на Спортист (Своге): Президентът е подготвен на следващия ден да си подаде оставката и да спре да спонсорира тима
“Много жестоко ни отстраниха от шампионата за Купата против Славия ", показа президентът Петър Веселинов.

" Не виждам смисъл към този момент. Убиха мотивацията ми. Няма по какъв начин да надградим повече от мястото, на което се намираме сега (тимът ще зимува като пети във Втора лига и изостава единствено на 2 точки от Крумовград, който е втори). Не желая да задълбочавам, само че по този начин ги виждам нещата. Виждам какво се случва с запалянковците като нас. Нито имам връзки в БФС, нито пък диря такива ", разяснява босът на Спортист пред " Мач Телеграф ".

" Много ми е забавно да видя какви оценки са получили съдиите. Какво е написал наблюдаващият в отчета си. Досега не съм правил сходно нещо, само че в този момент ми е забавно. Ще качим и запис. Гледайте деликатно. Особено дейностите на страничните съдии. В 3-ата, 7-ата минута и по този начин до края на срещата ", продължи той.

В сряда ще се състои колекция на УС, на която Веселинов ще заяви на сътрудниците си окончателното решение за бъдещето си в Спортист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР