Отборът на се прибра на родна земя след ползотворен зимен

...
Отборът на се прибра на родна земя след ползотворен зимен
Коментари Харесай

Мъри загуби гласа си, помощникът му посочи най-трудното за Левски

Отборът на се прибра на родна земя след потребен зимен лагер в Турция. " Сините " бяха посрещнати от десетки почитатели и публицисти. Пред представителите на медиите застана помощник-треньорът Цанко Цветанов, защото гласът на Станимир Стоилов е паднал.
" Искам да благодаря на клуба, който ни обезпечи отлични условия за работа. Мисля, че свършихме доста добра работа. Благодарност към клуба, благодарности и за компанията транспортьор. Пристигнахме за 2 часа и 20 минути, пътувахме доста добре. Голяма признателност и за почитателите за поддръжката с виртуалните билети, които ще оказват помощ на нашия клуб този миг.
Направихме една добра подготовка. Мога да кажа, че нашият тим кондиционно се е развил и е доста по-добре от есента. Има какво да построяваме още в игрови проект, във взаимовръзки. Все отново пристигнаха нови хора, само че като цяло сме удовлетворени от подготовката.
Доволни сме от всички играчи на Левски, които съумяха или извършиха огромна част от условията, които имахме към тях. Надявам се, че ритъмът, който показахме в контролите, нашият тим ще го покаже и в шампионата.
Най-трудно е да се материализират напъните на целия тим. Затова и във футбола се заплащат по-големи пари за атакуващите футболисти. Мисля, че направихме една добра основа и оттук нататък с тази основа нашият тим да се развива и да стартира да приключва офанзивите и обстановките, които основава ", съобщи Цанко Цветанов.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР