Отборът на САЩ разгроми тима на Нова Зеландия с 4-0

...
Отборът на САЩ разгроми тима на Нова Зеландия с 4-0
Коментари Харесай

САЩ се класира за четвъртфиналите на световното първенство за младежи до 20 г.

Отборът на Съединени американски щати разгроми отбора на Нова Зеландия с 4-0 в първия осминафинален мач на международното състезание по футбол за младежи до 20 години в Аржентина. Така Съединени американски щати се класира за четвъртфинал за четвърти следващ път и стана единствената страна с това достижение на международен шампионат до 20 години. Освен това американците са единствените в шампионата, които не позволиха гол във всичките четири мача досега. Резултат, който може би ще им даде самочувствието, че могат да завоюват първото си международно състезание U-20.

„ Мисля, че както казахме преди, наличието на международно състезание е задоволителна мотивация. Получаваш късмет да представиш страната си. Това е голяма чест, само че и голяма отговорност да създадем всичко, на което сме способни, с цел да създадем по този начин, че всички вкъщи да се гордеят “, сподели основният треньор Майки Варас след успеха във вторник вечер на стадиона в Мендоса.

Попаденията за Съединени американски щати осъществиха Оуен Уолф, Кейд Кол, Джъстин Че и резервата Рокас Пукстас.



Съединени американски щати ще играят четвъртфиналния си мач в неделя против спечелилия от срещата Гамбия и Уругвай, която ще се играе в четвъртък.

THIS TEAM IS ELECTRIC ️
— FOX Soccer (@FOXSoccer)

Във втория осминафинал изигран тази нощ Израел победи Узбекистан с 1:0.



Останалите мачове от осминафиналите са Бразилия – Тунис, Англия – Италия, Колумбия – Словакия, Аржентина – Нигерия и Еквадор – Корея.

Четвъртфиналите ще се проведат събота и неделя, полуфиналите са на 8 юни, а мачът за третото място и този за купата са на 11 юни и ще може да ги наблюдавате още веднъж в ефира на Българска национална телевизия 3.

фотоси Българска телеграфна агенция





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР