Отборът на Сакраменто Кингс постигна победа със 117:110 при гостуването

...
Отборът на Сакраменто Кингс постигна победа със 117:110 при гостуването
Коментари Харесай

Александър Везенков не игра при обрат на Сакраменто Кингс срещу Атланта Хоукс

Отборът на Сакраменто Кингс реализира победа със 117:110 при гостуването си на Атланта Хоукс в мач от следващия кръг от програмата на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада.

" Кралете " стигнаха до триумфа, откакто наваксаха закъснение от 23 точки в първата четвърт. Българинът Александър Везенков, който е част от отбора на калифорнийци, не игра в срещата заради решение на старши треньора Майк Браун.

Много мощен дуел за спечелилите направи плеймейкърът Де`Аарън Фокс, който приключи с 31 точки. 26 от тях пристигнаха през второто полувреме, като гардът вкара и рекордните в кариерата си осем тройки.

Още 25 точки и 10 битки за " кралете " прибави литовският център Домантас Сабонис, а Трей Лайлс, който е съперникът на Везенков на позицията на тежкото крило, се регистрира с 19 точки от пейката.

За отбора на Атланта, който водеше в резултата до последните пет минути на срещата, с 24 точки завърши Трей Йънг. Дежонте Мъри вкара 18 точки, а с 16 точки и рекордните в кариерата си 15 битки се отличи Джейлън Джонсън.

Сакраменто имаше пасив от 12 точки осем минути преди края, само че гостите затвориха дуела със серия от 24:5, която им донесе успеха.

С триумфа Кингс резервираха петото място в Западната конференция с 18 победи и 12 провали. Атланта е на 11-а позиция на Изток с 12 победи и 19 загуби.

Следващият мач на Сакраменто е в първите часове на новата година при гостуването на Мемфис Гризлис.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР