Отборът на Рома записа домакински успех с 3:1 срещу в

...
Отборът на Рома записа домакински успех с 3:1 срещу в
Коментари Харесай

Рома за втори път се справи с Брага и ще играе на 1/8-финалите

Отборът на Рома записа домашен триумф с 3:1 против в среща реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. По този метод " вълците " си осигуриха присъединяване на 1/8-финалната фаза на шампионата с общ резултат 5:1 от двата мача, като в първия победиха с 2:0.

В 23-ата минута техничен удар на срещна далечната греда, само че беше прецизен от добавка, с което даде задатък на римляните. С 29-ия си гол в европейските клубни шампионати с екипа на отбора, босненецът се изравни с Франческо Тоти в това отношение. В 40-ата нацели напречната греда, само че този път топката излезе в навън. В 72-ата резервата пропусна дузпа за домакините, само че единствено две минути по-късно се реваншира с съвършено центриране към друга промяна -, който удвои преднината на отбора. В 87-ата капитанът на " джалоросите " имаше нешщастието да си означи автогол, а в добавеното време на дуела, който влезе на мястото на контузения Джеко, оформи крайното 3:1.

Edin Deko overtakes club legend Francesco Totti as Roma's all-time top scorer in European competition with 29 goals (group stage to final)
— UEFA Europa League (@EuropaLeague) Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 25 февруари  Рома 3:1краен резулат  Брага
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР