Отборът на Рома надигра с 3:1 като гост състава на

...
Отборът на Рома надигра с 3:1 като гост състава на
Коментари Харесай

Рома надви 10 от Верона с две късни попадения преди решителния мач срещу Лудогорец

Отборът на Рома надигра с 3:1 като посетител състава на Верона в среща от 12-ия кръг на италианската Серия " А " и по този метод се изкачи до 4-то място в подреждането.

За " римските вълци " това бе и последният тест преди решителния дуел против Лудогорец от груповата фаза на Лига Европа, който ще дефинира кой от двата отбора ще продължи напред в шампионата на пролет и кой ще би трябвало да се задоволи с присъединяване в Лигата на конференциите.

Срещата на " Марк Антонио Бентегоди " във Верона не стартира добре за момчетата на Жозе Моуриньо, които се оказа догонващи в 26-та минута, когато удар на Давиде Фараони рикошира от крайници на Павел Давидович и влетя в мрежата на гостите за 1:0.

Полякът обаче се трансформира от воин в виновник за домакините единствено 10 минути по-късно, когато беше изпъден с пряк червен картон за ужасяващо влизане против Николо Дзаниоло.

Именно пострадалият Дзаниоло пък изравни резултата в края на първата част, разписвайки се при добавка след удар в гредата на Тами Ейбрахам.

Равенството във Верона се резервира до 88-та минута, когато Кристиан Волпато беше прецизен за 2:1 с изстрел от границата на наказателното поле, а в добавеното време на дуела прецизен беше и Стефан Ел Шаарауи, който оформи крайното 3:1.

В класирането тази победа оказа помощ на Рома да прогресира до 4-то място с 25 точки, до момента в който Верона остава на предпоследната 19-та позиция с актив от единствено 5 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР