Отборът на Рома е отхвърлил предложението на Тотнъм да вземе

...
Отборът на Рома е отхвърлил предложението на Тотнъм да вземе
Коментари Харесай

Рома отказа офертата на Тотнъм за Дзаниоло

Отборът на Рома е отхвърлил предлагането на Тотнъм да вземе Николо Дзаниоло чартърен със наложителна уговорка за откупуване, написа „ 90min “. Мениджърът на „ шпорите “ Антонио Конте и спортния шеф Фабио Паратичи имат предпочитание да доведат италианския национал в северен Лондон това лято и договарянията с „ джалоросите “ не престават от известно време.

Изданието твърди, че Рома не е удовлетворен от последната оферта на Тотнъм за 23-годишния футболист. Офертата на Тотнъм за взимане чартърен със задължението да го изплатят за 25 милиона евро плюс още 10 милиона евро в бонуси. Тя обаче е била отхвърлена от отбора на Жозе Моуриньо.

„ Corriere della Sera “ пък оповестява, че Рома е подготвен да продаде Дзаниоло за сумата от 50 милиона евро. От своя страна „ шпорите “ желаят да понижат цената, преди да сключат съглашение. От „ Олимпико “ се счита, че желаят пари единствено в брой.

Roma have reportedly rejected Tottenham's bid to take Italy winger Nicolo Zaniolo on loan with an obligatory purchase clause.
— BBC Sport (@BBCSport)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР