Отборът на Реал Мадрид победи Наполи с 3:2 като гост

...
Отборът на Реал Мадрид победи Наполи с 3:2 като гост
Коментари Харесай

Реал си тръгна с трите точки от Неапол

Отборът на Реал Мадрид победи Наполи с 3:2 като посетител в дербито от група С на Шампионската лига и е с цялостен актив след изиграването на първите два кръга. Победното попадение за " белия балет " падна в 78-ата минута, когато се разписа Федерико Валверде с удар от далечно разстояние. Топката рикошира, а голът беше записан като автогол на вратаря Алекс Мерет.

Лео Йостигор изведе неаполитанците напред в 19-ата минута след неточност на вратаря Кепа Арисабалага. Само седем минути по-късно Винисиус Жуниор изравни. Джуд Белингам вкара за 2:1 в 34-тата минута. Домакините стигнаха до 2:2 в 54-тата от дузпа, осъществена от Пьотър Жиелински, само че не съумяха да удържат равенството.

В другия мач от групата португалският Брага направи огромен поврат в Берлин и завоюва с 3:2 против Унион в дуел от група С на Шампионската лига.

Германците поведоха с два гола на Шералдо Бекер през седем минути в първата част, само че бързо позволиха равнене.

Сику Ниакате понижи пасива на португалците четири минути след втория гол за Унион, а Брума вкара за 2:2 на старта на втората част. Андре Кастро пък се разписа в четвъртата минута на добавеното време за крайното 3:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР