Отборът на Полша победи Саудитска Арабия с 2:0 във втория

...
Отборът на Полша победи Саудитска Арабия с 2:0 във втория
Коментари Харесай

Роберт Левандовски: Това е сбъдната мечта, ще се борим до края

Отборът на Полша победи Саудитска Арабия с 2:0 във втория мач от Група C на Мондиал 2022. Нападателят вкара първия си гол на Световно състезание в днешния мач. Той разяснява какво значи за него това попадение.

" За мен това бе сбъдната фантазия. Ясно е, че когато играя за националния тим, то в основата на всичко е най-хубавото за тима, само че аз въпреки всичко съм нападател и в главата ми няма по какъв начин да не минават мисли да отбележа, с цел да оказа помощ с гол. Въпреки че асистирах, да вкараш на Световно състезание е сбъдната фантазия. Борих се се за това отдавна и съумях. Играхме добре в защита, не мисля, че това бе дузпа. На моменти трябваше да нападаме малко по-смело, само че контролирахме протичащото се на терена и чакахме търпеливо възможностите си ", показа полякът.

" Може би посредством и на това ще останем крепко стъпили на земята и за дуела с Аржентина, където също желаеме да покажем какво можем. Има моменти, когато правиш всичко, както би трябвало, само че не се получават нещата. Днес ударих греда, евентуално се чудех за какво топката не желае да влезе. Радван се, че в последна сметка се получи. Имаме четири точки и не ни остава нищо друго, с изключение на да се борим до края " заяви Левандовски. 

Поляците са лидер в своята група “C ” с четири точки, следвани от Саудитска Арабия с 3. По-късно днес Аржентина ще се изправи срещу Мексико.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР