Отборът на „Олимпия“ (Шумен) взе участие в организирания от Българския

...
Отборът на „Олимпия“ (Шумен) взе участие в организирания от Българския
Коментари Харесай

Олимпия участва в турнир по футбол за девойки до 12 години във Варна

Отборът на „ Олимпия “ (Шумен) взе присъединяване в проведения от Българския футболенс ъюз втори пролетен шампионат по футбол за девойки до 12 години за сезон 2017/2018. Турнирът се организира в спортния комплекс " Спартак " във Варна и в него взеха присъединяване тимовете на ФК “Олимпия “ (Шумен), ЖФК “Варна “, ФК “Варна-Гранде кафе “ (Варна) и ФК “Дунав “ (Русе).

Победител в шампионата станаха представителите на ФК “Варна-Гранде кафе " с три следващи победи, втори – ФК “Дунав “(Русе) с две победи и една изгубена среща, трети – ЖФК “Варна “, четвърти – „ Олимпия “(Шумен). Треньорката Албена Тодорова остана доста удовлетворена от представянето на дребните футболистки на „ Олимпия “(Шумен), макар трите изгубени срещи.

" Доволна съм от старанието и желанието за игра на моите девойки. Девойките ни за първи път излизат да играят на подобен шампионат, против по-добри тимове, като тима на ЖФК Варна, който е миналогодишният първенец на България за девойки до 12 години. Оптимистка съм, че стренировки и мачове, тимът ни ще придобие нужния опит и ще се показа още по-добре в бъдеще ", сподели още Албена Тодорова.

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР