Отборът на Ница поднесе изненадата в 22-ия кръг на френската

...
Отборът на Ница поднесе изненадата в 22-ия кръг на френската
Коментари Харесай

Ница удари сериозно по амбициите на Марсилия за титлата

Отборът на Ница сервира изненадата в 22-ия кръг на френската Лига 1. „ Орлите ” се постановиха с 3:1 като посетител на един от водачите във краткотрайното класиране Олимпик Марсилия. Това бе едвам четвъртото проваляне за домакините през сезона.

Поражението през днешния ден е сериозен удар по упоритостите на Марсилия за купата във Франция. Олимпик към този момент изостава с осем точки от Пари Сен Жермен, който заема първото място в таблицата.

Софиан Диоп откри а Ница с тъкмо осъществяване в 38-ата минута, а секунди преди последния съдийски сигнал за първата част Гаетан Лаборд удвои за гостите, наклонявайки доста съществено везните в интерес на Ница.

След почивката домакините се пробваха да отговорят уместно, само че стигнаха единствено до едно попадение, което се оказа извънредно незадоволително. Руслан Малиновский се разписа с първия си гол за Марсилия, с цел да понижи пасива на своя отбор.

Пет минути преди края Брахими вкара трети гол за Ница и по този начин оформи крайния резултат в мача.

С триумфа си Ница се изкачи на 8-мо място във краткотрайното класиране, до момента в който Марсилия остава на 2-ра позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР