Отборът на Наполи се измъкна като по чудо с победа

...
Отборът на Наполи се измъкна като по чудо с победа
Коментари Харесай

Наполи се оцеля срещу Удинезе в истинско зрелище

Отборът на Наполи се измъкна като по знамение с победа 2:1 при гостуването на Удинезе в следващ мач от 17-тия кръг в Серия А. Героят за момчетата на Дженаро Гатузо се оказа Тимойе Бакайоко в 90-та минута.

Срещата стартира по отличен метод за неаполитанци, откакто те получиха право да изпълнят дузпа в 15-та минута, след фаул в наказателното поле на домакините против Ървинг Лозано. Зад топката застана Лоренцо Инсиние, който не сбърка за 1:0.

Радостта на южняците обаче не продължи дълго. Момчетата на Лука Готи играеха добре и в 27-та Кевин Лазаня се оказа на вярното място, с цел да осъществя изравнителния гол за 1:1.

Двубоят навлезе в русло на замяна на шансове, откакто Инсиние и Петаня изпуснаха за гостите, а редица шансове за момчетата от Удине бяха опропастени от Лазяня, Роберто Перейра и Роландо Мандрагора.

В 90-та минута, въпреки всичко, равенството беше нарушено. След поредност от статични положения Марио Руй откри главата на Бакайоко, а французинът не елементарни на Хуан Мусо за 2:1.

В другия забавен мач, игран по същото време, Лацио надделя Парма с 2:0. Верона, въпреки това, си потегли с триумф с 2:1 против слабака Кротоне.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР