Отборът на Наполи постигна деветата си поредна победа в Серия

...
Отборът на Наполи постигна деветата си поредна победа в Серия
Коментари Харесай

Наполи обърна Аталанта и увеличи преднината си на върха в Серия А

Отборът на Наполи реализира деветата си поредна победа в Серия " А ", откакто надигра с 2:1 като посетител състава на Аталанта в дербито на 13-ия кръг, макар че беше без огромната си звезда от началото на сезон Хвича Кварацхелия.

По този метод момчетата на Лучано Спалети към този момент имат задатък от 8 точки пред " бергамаските " на върха в подреждането, като при триумф на Милан против Специя по-късно през днешния ден " черно-сините " може да се смъкнат и до третото място.

Срещата стартира отлично за домакините, които след интервенция на ВАР получиха право да изпълнят дузпа в 19-та минута, а прецизен от бялата точка бе Адемола Лукман, с цел да даде задатък на отбора, водени от Джан Пиеро Гасперини.

Радостта на " Богинята " обаче търпя единствено четири минути, защото в 23-та Виктор Осимен изравни, възползвайки се от подаване на Пьотр Желински.

В 35-та минута цялостният поврат бе факт, като този път Осимен асистира на Елиф Елмас, който вкара победния гол за небесносините.

След почивката играчите на Аталанта се пробваха да стигнат до равенството, най-близо беше Адемола Лукман, чийто изстрел се отби от гредата в 55-та минута. Секунди по-рано пък Алекс Мерет трябваше да се намесва след изстрел на Йоаким Меле.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР