Отборът на Монца записа домакински успех с 2:1 над Емполи

...
Отборът на Монца записа домакински успех с 2:1 над Емполи
Коментари Харесай

Монца успя да пребори Емполи

Отборът на Монца записа домашен триумф с 2:1 над Емполи в ранния мач от днешната стратегия на 25-ия кръг в Серия " А ". За тосканците това беше шести следващ дуел без триумф. Българският национал Валентин Антов остана на пейката на новака в италианския хайлайф.

Още в 11-ата минута Мартин Сатриано се разписа за „ адзурите “, само че беше маркирана засада на Франческо Капуто. В 19-ата минута Патрик Чурия даде задатък на „ бианкоросите “ след хубава асистенция на Андреа Петаня. Първоначално беше свирена засада, само че ВАР сподели, че в действителност няма такава и голът остана. В 51-вата минута Сатриано изравни резултата с глава, като този път попадението му беше доказано. В 67-ата минута Армандо Ицо беше прецизен с глава при центриране от корнер и по този начин донесе успеха на домакините.

Монца се изкачи на 9-ата позиция в класирането с актив от 32 точки, до момента в който Емполи остана на 13-ото място с 28 извоювани пункта и по-лоша голова разлика от Фиорентина.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР