Отборът на Монца постигна нова запомняща се победа като гост

...
Отборът на Монца постигна нова запомняща се победа като гост
Коментари Харесай

Монца шокира Интер насред Милано, Антов остана резерва

Отборът на Монца реализира нова запаметяваща се победа като посетител в Серия " А ", откакто надигра с минималното 1:0 състава на Интер в среща от 30-ия кръг.

За гостите, за които българският национал Валентин Антов остана запаса, триумфът прекъсна серията им от четири следващи мача без триумф в италианското състезание и им оказа помощ да съберат 38 точки на 12-о място.

В същото време пък " нерадзурите " остават без победа в Серия " А " към този момент повече от месец, като футболистите на Симоне Индзаги заемат 5-а позиция с 51 пункта. Утехата за тях е, че са доста покрай полуфиналите в Шампионската лига, откакто имат задатък от 2:0 преди реванша против Бенфика в Милано идната сряда (19 април).

Тази вечер на стадион " Джузепе Меаца " домакините от Интер несъмнено можеха да пресечен отрицателната си серия в шампионата, защото сътвориха задоволително положения пред вратата на гостите, само че с няколко пропуща се регистрира Ромелу Лукаку, а в решаващите моменти и стражът на Монца Микеле Ди Грегорио също показва своя инстикт.

" Бяло-червените " от своя страна също имаха своите шансове да стигнат до гол в хода на целия мач, само че трябваше да чакат до 78-а минута, с цел да осъществят попадението, което им донесе трите точки. Патри Чурия извърши ъглов удар, а в наказателното поле Лука Калдирола засече неговото подаване и с глава беше прецизен за крайното 1:0.

По този метод Монца взе скалпа на още един от най-успешните тимове в Италия като посетител, откакто в края на януари новакът в Серия " А " победи с 2:0 Ювентус посред Торино. Вальо Антов надделяха " бианконерите " и като домакини с 1:0 предишния септември.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР