Отборът на „Монолит“/Манастирище/ се класира за полуфиналите за купата на

...
Отборът на „Монолит“/Манастирище/ се класира за полуфиналите за купата на
Коментари Харесай

„Монолит“/Манастирище/ победи след голов трилър „Околчица“/Моравица/ в Хайредин

Отборът на „ Монолит “/Манастирище/ се класира за полуфиналите за купата на Община Хайредин след сложна победа с 4:3 над коравият отбор на „ Околчица “ Моравица.
Домакините от Манастирище първи поведоха в зрелищният мач, който се игра на стадиона в Хайредин в извънредно топло време. Точен за 1:0 беше Тодор Кръстев в 3-та минута. Гостите бързо съумяха да отвърнат на удара и след прекрасен удар на Вангел Христов в 9-та минута съумяха да изравнят резултата. Владимир Вълов- Сисо още веднъж даде преднина на своят отбор в 27-та минута, като приключи хубава офанзива на своят отбор с гол. В 37-та минута играчите на „ Околчица “ останаха с 10 души на терена, откакто Георги Янев получи пряк червен картон, откакто удари състезател на „ Монолит “ при спряна игра. При този резултат двата отбора се прибраха на почивката.
Второто полувреме беше още по-интересно и мина през няколко обрата. „ Манастирище “ изпуснаха няколко комфортни положения за гол при започване на втората част и назад на логиката позволиха гол в своята врата при една контра офанзива на гостите. Радослав Георгиев изравни резултата за 2:2. Със мощен удар отблизо разстояние той не остави късмет на опитния пазач на „ Монолит “ Веселин Илиев, който направи няколко положителни спасявания в срещата. Въпреки че бяха с човек по малко „ Околчица “ направи цялостен поврат в дуела. Те получиха право да изпълнят много противоречива отсъдена дузпа. Точен от бялата точка за повторно в срещата беше Вангел Христов за 2:3. Ключова роля за обрата на „ Монолит “ се оказаха запасите. Велко Велков изравни резултата с глава за 3:3, а Велко Каменов вкара хубав гол – в опита си да центрира той откри далечния ъгъл на вратаря на гостите и направи резултата 4:3.
С този трагичен триумф в последните минути „ Монолит “ справедливо съумя да заеме второто място в групата си и да се класира за полуфиналите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР