Отборът на Монако продължава да е без победа в Лига

...
Отборът на Монако продължава да е без победа в Лига
Коментари Харесай

Марсилия обърна Монако в луд мач със седем гола

Отборът на Монако продължава да е без победа в Лига 1, откакто загуби в 3:4 от Олимпик Марсилия в мач от петия кръг на френското състезание.

Първото попадение в срещата падна в 17-а минута, когато Уисам Бен Йедер вкара топката в долния ляв ъгъл, около протегната ръка на вратаря Стин Манданда.

В 26-ата минута Висам Бен Йедер получи убийствено подаване, озовавайки се самичък против вратаря, и след невъзмутим удар по трева в центъра на вратата направи резултата 2:0 за „ монегаските”.

В 38-ата минута Дарио Бенедето доближи до съвършено подаване в наказателното поле и с брилянтен свършек изстреля топката право във вратата на Бенжамен Лекомт.

Само три минути по-късно Валере Жермен изравни резултата, откакто скочи, с цел да засече центриране и с брилянтен удар с глава вкара топката в десния ъгъл на вратата.

В 61-ата минута Марсилия доближи до цялостния поврат в резултата. Дмитри Пайе откри насочи мощен и компактен удар и топката се озова в долния десен ъгъл на вратата.

Пет минути по-късно пред Дарио Бенедето се откри голямо свободно пространство, откакто доближи до акуратен пас в наказателното поле. Италианецът не се поколеба да нанесе страховит удар и да направи резултата 2:4 за гостите.

В 75-ата минута Тимуе Бакайоко прокара топката към Балде Кейта, който пое подаването в наказателното поле и без да се двоуми шутира в горния десен ъгъл, обезоръжавайки вратаря на Марсилия. Така бе завършено крайният резултат 3:4.

След загубата Монако се намира на предпоследната позиция в класирането, едвам с 2 точки от 5 изиграни дуела. Отборът на Марсилия, от своя страна, продължава победната серия и е четвърти в класирането с актив от 10 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР