Отборът на Марица Пловдив привлече опитния футболист Петър Атанасов, съобщиха

...
Отборът на Марица Пловдив привлече опитния футболист Петър Атанасов, съобщиха
Коментари Харесай

Официално: Марица Пловдив привлече опитен халф

Отборът на Марица Пловдив притегли опитния футболист Петър Атанасов, оповестиха публично от клуба. Той ще бъде част от състава на „ жълто-сините “ за пролетния дял на шампионата във Втора лига.

През есента офанзивният състезател носи екипа на елитния Царско село.

Петър Атанасов е атакуващ полузащитник, роден е на 13 октомври 1990 година в Раковски. На 7 години стартира да тренира футбол към ДЮШ на Легия Раковски, след което минава през школите на Раковски и Локомотив Пловдив. С "черно-белите " дебютира в професионалния футбол.

Играл е още за Брестник, Ботев Пловдив, Раковски, Черноморец, Славия, Монтана, Ботев Враца и Царско село. Атанасов има огромен опит в елита, като е изиграл над 200 мача в най-високото равнище на българския футбол. Оставил е трайна диря в много от тимовете, за които се е състезавал.



Петър Атанасов се познава чудесно с някои от състезателите в тима на Марица. Той е бил съотборник с капитана Валери Домовчийски, с вратаря Илия Николов, както и с Веселин Марчев.

„ Радвам се, че съм част от сплотения колектив на Марица! Ще дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ на отбора да играе хубав футбол, с който да радваме публиката и да реализираме задачите си. Марица е клуб с огромни обичаи и заслужава да бъде фактор в професионалния футбол “, това показа Петър Атанасов особено за последователите на клуба, който през септември 2021 година празнува 100 години от основаването си.

Марица започва зимната си подготовка на 10-ти януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР