Отборът на Манчестър Юнайтед запази шансове да се бори за

...
Отборът на Манчестър Юнайтед запази шансове да се бори за
Коментари Харесай

Роналдо издърпа Юнайтед срещу последния с хеттрик на "Олд Трафорд"

Отборът на Манчестър Юнайтед резервира шансове да се бори за класиране в топ 4 във Висшата лига, откакто победи Норич Сити с 3:2 вкъщи в мач от 32-ия кръг на шампионата. На " Олд Трафорд " Юнайтед имаше съществени проблеми против последния в класирането и на процедура изпадна отбор на Норич, само че " алените дяволи " бяха избавени от вездесъщия Кристиано Роналдо, който осъществя втори хеттрик в границите на няколко седмици.

Още в седмата минута груба неточност в отбраната на " канарчетата " разреши на Антони Еланга да подаде на Роналдо, който откри резултата на празна врата. В 32-та минута Роналдо удвои с глава след центриране от корнер на Алекс Телес. Постепенно гостите погледнаха по-смело в офанзива и тъкмо преди почивката съумяха да върнат един гол посредством Киъран Дауъл, който се разписа с глава след положително подаване на Теему Пуки. Няколко минути след почивката функциите бяха разменени и Дауъл асистира на Пуки за 2:2. Играчите на Ралф Рангник изглеждаха шокирани от развоя на събитията и позволиха голям брой неточности, само че бяха избавени от Роналдо, който в 76-та минута се разписа със мощен удар от свободен удар, при който неточност позволи и вратарят на Норич Тим Крул.

По този метод Манчестър Юнайтед се върна на победния път, като последният триумф на " алените дяволи " във Висшата лига, пристигна още веднъж след хеттрик на Роналдо - против Тотнъм на 12 март. Тимът към този момент има 54 точки и се изравни с петия Арсенал, който позволи трета поредна загуба в Лигата. " Артилеристите " бяха победени от Саутхемптън на " Сейнт Мерис " с 1:0, само че към момента имат мач по-малко от Юнайтед. На четвърта позиция е Тотнъм с 57 точки, като " шпорите " също са изиграли мач повече от Арсенал.

Норич Сити е на дъното в класирането с 21 точки, на седем от избавителната линия. В другия мач от този следобяд Брентфорд победи Уотфорд с 2:1 като посетител.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР